We are hiring…

Productmanager Cloud Services

Wil je meebouwen aan de grootste en meest innovatieve voice netwerken van de Benelux en Frankrijk?

Kom aan de slag als Product Manager Cloud Services bij Actis!

De komende 5 jaar staat de Europese Telecommarkt in het teken van een 100% migratie van traditionele telecomnetwerken naar All IP. Bedrijven migreren hun bedrijfstelefonie naar cloud collaboratie oplossingen. Aanbieders en gebruikers worden bij deze digitale transformatie geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van het koppelen van telecom- en IP-netwerken en applicatie-integratie.

Beyond distribution… deze pay-off is kenmerkend voor Actis. Met een team van technisch hoogopgeleide professionals heeft Actis de expertise om haar partners en hun eindgebruikers 24 uur per dag, 7 dagen per week te ondersteunen bij het adviseren, ontwerpen en implementeren van complexe All IP voice netwerken en SIP protocollen.

 

Als Product Manager Cloud Services ben je verantwoordelijk voor de vertaling van het productportfolio naar een commerciële propositie.

 • Je onderzoekt de markt voor het uitbreiden van het Actis portolio met producten, managed services en diensten die dicht bij het Actis DNA liggen.
 • Je ontwikkelt een nieuwe cloud strategie waarbij je onderzoekt welke producten die nu als one off capex worden verkocht, in de toekomst als cloud recurring model ontwikkeld kunnen worden.
 • Samen met het technisch team ontwikkel je het technische design voor de cloud diensten en ‘productize’ je deze naar een commerciële propositie voor sales.
 • Op basis van een helder investeringsplan, onderbouwde TCO en haalbare omzetdoelstellingen geef je vorm aan de business case(s).

Je werkgebied is primair de regio Benelux en Frankrijk en bij gelegenheid erbuiten, voor het bezoeken van beurzen of evenementen. Je ondersteunt sales bij bezoeken van klanten met complexe telecomnetwerk-vraagstukken.

Profiel van de kandidaat

We zoeken een gemotiveerde kandidaat die bewezen ervaring heeft en zin heeft om zich nog verder te verdiepen in het commercieel/technisch reilen en zeilen van de telecommarkt. Iemand die zich graag een coördinerende rol toe-eigent, een spil tussen commercie en techniek.  Je treedt graag in contact met mensen, je bent proactief en denkt graag mee. Een “schaap met 5 poten”. Verder beschik je over:

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Interesse in technologie en drive om actief complexe, commerciële puzzels te maken;
 • Kennis van de techniek achter cloud diensten (Azure, AWS, Google);
 • Kennis van Microsoft Teams
 • Bekend zijn met AudioCodes producten en services is een pré;
 • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels. Frans zou een mooie aanvulling zijn.

Wij bieden:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Een actief team met leuke enthousiaste collega’s die samen wat willen bereiken;
 • Hoge mate van flexibiliteit, zelfstandigheid. Sturing is o.b.v. output, niet de uren die je werkt.

Voor meer informatie over Actis, de functie en de selectieprocedure, kunt je contact opnemen met Harm Overgoor, hovergoor@actis.nl, +31 (0)20 316 21 21

Solliciteren

Need more information?

Actis Benelux
Boeingavenue 8
1119 PB Schiphol-Rijk
The Netherlands

+31 (0)20 316 21 21
hovergoor@actis.nl