Beyond distribution…

Services

Actis levert AudioCodes en CC4ALL producten, applicaties en diensten om TDM naar SIP en on-premise naar cloud migratie te vergemakkelijken door bedrijven, systeemintegrators en serviceproviders te ondersteunen bij hun netwerkontwerp, migratieplannen, installatie, configuratie en ondersteuning van deze toekomstige ALL IP-netwerken. Naast het integreren van AudioCodes-producten voor Microsoft Teams-oplossingen, biedt Actis ook diensten met toegevoegde waarde voor het implementeren van softwaretoepassingen, zoals Voca en CC4Teams.

Actis is Value Added Distributeur van AudioCodes voor de Benelux en Frankrijk. “Value Added” betekent dat Actis uitstekende logistieke prestaties levert met “next business day shipping” vanuit ons magazijn in Schiphol-Rijk.

Actis ondersteunt het indirecte kanaal van resellers, system integrators en telecom dienstverleners proactief met presales support, engineering, consultancy, installatie & configuratie en back-to-back eindgebruiker SLA’s. Tot de partners van Actis behoren de grootste dienstverleners en systeemintegrators van de Benelux en Frankrijk.

Actis is het enige AudioCodes gecertificeerde Trainings Center in de Benelux, waar engineers technisch getraind kunnen worden voor AudioCodes producten en een geaccrediteerd AudioCodes certificaat kunnen behalen.