Actis Academy

Change the world. Start empowering professionals.

Training

Actis Academy Trainingen

Actis Academy biedt een uitgebreide serie technische trainingen voor partners en klanten van Actis en AudioCodes. Door verschillende certificeringsniveaus, verschillende trainingsprogramma’s en een combinatie van theorie en praktische studies te bieden, is de Academy ontworpen om systeemintegrators en wederverkopers te helpen hun mensen uit te rusten met de nodige vaardigheden om AudioCodes-netwerktechnologie in het veld te implementeren en te onderhouden.

Bij Actis Academy is het ook mogelijk om groepstrainingen op locatie te geven, mits de locatie aan de eisen voldoet. De Academy faciliteert ook product- en service-updates (Deep Dive Sessions) van AudioCodes, Microsoft en CC4ALL. Voor meer informatie over de mogelijkheden van groepstrainingen en Deep Dive Sessions kunt u contact met ons opnemen via academy@actis.nl.

Voor AudioCodes-trainingen in Frankrijk biedt de Actis Academy professionele service aan voor het inschrijven voor de AudioCodes-training op het kantoor van AudioCodes Frankrijk. Neem voor meer informatie contact op met academy@actis.nl.

Actis Academy
Training CataloGus

AudioCodes catalog 2023

Locatie

Kennis creëren en onderhouden

De Actis Academy biedt in-class AudioCodes-trainingen in ons trainingscentrum in Schiphol-Rijk, nabij Amsterdam Airport. De Actis Academy is geaccrediteerd door AudioCodes om AudioCodes gecertificeerde trainingen te geven.

Bekijk ook ons Actis Academy Trainingsschema.

‘De academy is ontworpen om systeemintegratoren en wederverkopers te helpen hun mensen uit te rusten met de nodige vaardigheden om AudioCodes-netwerktechnologie in het veld te implementeren en te onderhouden.’

Audiocodes Trainingen

AudioCodes Certificaten

AudioCodes omvat twee certificeringsniveaus. Deze certificeringen tellen mee voor de noodzakelijke vereisten om een AudioCodes Channel Partner te worden met Zilver- of Goud-niveaus. De verkregen ACA of ACP is twee jaar geldig vanaf de datum van ontvangst.

Voor het verlengen van het ACA-certificaat is het mogelijk om de ACA hercertificeringstraining te volgen. Bekijk de kalender voor de aankomende trainingen. Neem voor het verlengen van de ACP contact met ons op via academy@actis.nl.

AudioCodes Certified Associate (ACA)

ACA is the basic level certification required for the installation and maintenance of AudioCodes CPE & Access Media Gateways in different customer scenarios.

Successfully completed one of the following courses:

  • AudioCodes Session Border Controllers (SBC) – Essentials & Configuration
  • AudioCodes Session Border Controllers in Microsoft Teams Environment – Essentials & Configuration
  • AudioCodes Solutions in Microsoft Skype for Business Server Environment – Essentials & Configuration

AudioCodes Certified Professionals (ACP)

Built on top of the ACA certification, ACP includes in-depth training and advanced level certification required for the installation, maintenance and advanced troubleshooting of all AudioCodes networking products in advanced customer scenarios.

Successfully completed one of the following courses:

  • AudioCodes Session Border Controllers (SBC) Advanced – Interworking & Security
  • AudioCodes Session Border Controllers (SBC) Advanced – Routing & Multitenancy

AudioCodes ACA Re-certification

Technical learning for the Session Border Controller (SBC) designed to provide engineers with experience in configuring, maintaining, and troubleshooting AudioCodes devices configured as an SBC.

Successfully completed one of the following courses:

  • Engineers holding an expired ACA certificate.