Beyond distribution…

Over Actis

In de komende 5 jaar migreren veel bedrijven en telecom-serviceproviders van een ‘On Premise’ VoIP infrastructuur naar een Hosted- of Cloud gebaseerde oplossing met verschillende SIP-standaarden en VoIP protocollen. Actis is nauw betrokken bij deze ontwikkeling en heeft zich de afgelopen jaren bewezen als dé specialist in AudioCodes Media Gateways en Session Border Controllers voor SIP netwerken, Microsoft UC, Genesys omgeving en CC4Teams oplossingen.

Beyond distribution… deze slagzin is kenmerkend voor Actis Services. Met een team van technisch hoogopgeleide professionals heeft Actis de expertise om haar partners en hun eindgebruikers 24 uur per dag, 7 dagen per week te ondersteunen bij het adviseren, ontwerpen en implementeren van complexe All IP voice netwerken en SIP protocollen.

audiocodes session border controllers

Oplossingen & Producten

Wij zijn een zeer gewaardeerde distributeur van AudioCodes en CC4ALL.

Consultancy, case support, onsite & remote installatie, configuratie, verkoop- en technische trainingen

Trainingen

Actis Academy 

Actis Academy biedt een uitgebreide serie technische trainingen voor partners en klanten van Actis en AudioCodes. Door verschillende certificeringsniveaus, verschillende trainingsprogramma’s en een combinatie van theorie en praktische studies te bieden, is de academy ontworpen om systeemintegrators en wederverkopers te helpen hun mensen uit te rusten met de nodige vaardigheden om AudioCodes-netwerktechnologie in het veld te implementeren en te onderhouden.

AudioCodes training badges

Extra info

Wilt u meer informatie over onze producten of technische trainingen?

Neem contact met ons op via info@actis.nl